Voor een gezond bedrijf zijn fysiek en mentaal gezonde medewerkers de basis. Ontspanning op de werkplek is niet altijd mogelijk. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer.

Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en je bedrijf zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim terug te dringen? Dan is bedrijfsyoga een goed idee!

Tijdens een aangepaste yogales verfrissen we de geest en ontspannen we het lichaam. De medewerkers zijn na de les weer opgeladen, kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel. De toegepaste oefeningen ontladen de stress, verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding.

De lessen vinden plaats in de yogastudio aan de Zwerfkei 7, 6581 HN in Malden op:

  • maandag van 12.00 tot 12.20 uur en 12.30 tot 12.50 uur
  • dinsdag van 12.00 tot 12.20 uur en 12.30 tot 12.50 uur
  • woensdag van 12.00 tot 12.20 uur en 12.30 tot 12.50 uur

Bewust is gekozen voor lessen met medewerkers van diverse bedrijven in Malden, zo kom je makkelijker uit de sfeer van het bedrijf. Dit wordt nog versterkt door naar de sfeervolle yogastudio te komen.

De oefeningen kunnen in bedrijfskleding gedaan worden, heb je een rok aan, dan is het handig een joggingsbroek mee te nemen (omkleden kan in de studio).

De kosten zijn € 10 excl btw per medewerker per yogales.
In overleg kan een pakket aangeboden worden bij een minimaal aantal medewerkers en/of bij deelname op meerdere dagen.