Inger meditatie

Praktijk voor yoga en bewustwording

Yogasan Inger geeft hatha yoga, yoga op basis van Aplomb, zwangerschapsyoga en diverse cursussen in de yoga studio in Malden. Op dit moment heeft Yogasan Inger een cursisten stop.

Sinds 2007 geef ik les in yoga. Yoga onderscheidt zich van diverse sporten door het bewust in beweging zetten van het lichaam en de ademhaling ondersteunt je hierbij. De focus die je opbouwt tijdens de les helpt je ook in het dagelijkse leven met je concentratie.

Regelmatig krijg ik de vraag of het een probleem is dat je niet lenig bent. Nee dus, yoga gaat veel meer over soepel blijven/worden en je meer bewust worden hoe je beweegt. Vergelijk het met turnen of volleyballen, je volgt een cursus om het je eigen te maken, niet omdat je er al heel goed in bent.

Mijn ervaring is dat je door yoga te doen je bewustzijn vergroot, je grenzen beter aanvoelt en je keuzes maakt die beter bij je passen. Het gevolg is meer stabiliteit, tevredenheid en vreugde in de dingen die je elke dag doet! Super toch! 

Wil je individueel eens kijken naar patronen in je leven, kijk dan onder privé yoga of neem contact met me op.