Inger meditatie

Praktijk voor yoga en bewustwording

Yogasan Inger geeft hatha yoga, yoga op basis van Aplomb, zwangerschapsyoga en diverse cursussen in de yoga studio in Malden.

Sinds 2007 geef ik les in yoga. Yoga onderscheidt zich van diverse sporten door het bewust in beweging zetten van het lichaam en de ademhaling ondersteunt je hierbij. De focus die je opbouwt tijdens de les helpt je ook in het dagelijkse leven met je concentratie.

Regelmatig krijg ik de vraag of het een probleem is dat je niet lenig bent. Nee dus, yoga gaat veel meer over soepel blijven/worden en je meer bewust worden hoe je beweegt. Vergelijk het met turnen of volleyballen, je volgt een cursus om het je eigen te maken, niet omdat je er al heel goed in bent.

Mijn ervaring is dat je door yoga te doen je bewustzijn vergroot, je grenzen beter aanvoelt en je keuzes maakt die beter bij je passen. Het gevolg is meer stabiliteit, tevredenheid en vreugde in de dingen die je elke dag doet! Super toch! 

Wil je individueel eens kijken naar patronen in je leven, kijk dan onder privé yoga of neem contact met me op.

De yoga studio op de Zwerfkei in Malden biedt (bijna) dagelijks diverse yogalessen aan. Bij elke les ligt het accent anders. De beide docenten die les geven, hebben ieder hun eigen ontwikkeling doorgemaakt en geven op hun eigen wijze les. Op deze site vind je enkel de lessen die ik geef.

Voor aan yoga verwante activiteiten bestaat de mogelijkheid om de yoga studio te huren. De yoga studio bestaat uit twee ruimtes; een ruimte voor de schoenen en jassen en de shala (de oefen ruimte van ongeveer 60m2). De studio is gelegen op de eerste verdieping (lift aanwezig). In de studio zijn matten, zitkussens, meditatie bankjes, stoelen en andere materialen aanwezig. Ook is er een pantry aanwezig in het gebouw met een koelkast en de mogelijkheid tot het zetten van thee en koffie. Voor 2 uur huur betaal je ongeveer € 25. Voor exacte prijzen en meer informatie, neem contact met me op via mail of telefoon.