Inger meditatie

Praktijk voor yoga en bewustwording

Yogasan Inger geeft hatha yoga, yoga op basis van Aplomb, zwangerschapsyoga en diverse cursussen in de yoga studio in Malden.

Sinds 2007 geef ik les in yoga. Yoga onderscheidt zich in het heel bewust in beweging zetten van het lichaam, de ademhaling ondersteunt je hierbij. De focus die je opbouwt tijdens de les helpt je ook in het dagelijkse leven met je concentratie.

Mijn ervaring is dat je daardoor je bewustzijn vergroot, je grenzen beter aanvoelt en je keuzes maakt die beter bij je passen. Het gevolg is meer stabiliteit, tevredenheid en vreugde in de dingen die je elke dag doet! Super toch! 

Wil je individueel eens kijken naar patronen in je leven, kijk dan onder privé yoga of neem contact met me op.

De yoga studio op de Zwerfkei in Malden biedt (bijna) dagelijks diverse yogalessen aan. Bij elke les ligt het accent anders en ook de beide docenten die les geven, hebben ieder hun eigen ontwikkeling doorgemaakt en geven dus op hun eigen wijze les. Op deze site vind je enkel de lessen die ik geef, voor meer info neem contact met me op.

Ook kun je de ruimtes van de yoga studio huren. Er zijn twee ruimtes op de eerste verdieping (lift aanwezig). Eén ruimte voor de schoenen en jassen en de shala (de oefen ruimte van ongeveer 60m2). In de studio zijn matten, zitkussens, meditatie bankjes, stoelen en andere materialen aanwezig. Ook is er een pantry voor het zetten van thee en koffie en een koelkast. Voor 2 uur huur betaal je ongeveer € 25. Voor exacte prijzen en meer informatie, neem contact met me op via mail of telefoon.