Yogasan Inger 10 jaar!!!!

In het kader van het 10 jarig bestaan van Yogasan Inger zijn er diverse workshops geweest. We sluiten dit af met een soundjourney op zondag 20 januari van 11.30 tot 13.00

Zondag 20 januari van 11.30 tot 13.00 uur:
Soundjourney door Janneke en Danny

Tijdens de soundjourney lig je op een matje luisterend naar de klanken van niet alleen klankschalen maar ook een sjamanendrum, een didgeridoo en andere akoestische instrumenten.

Janneke en Danny lopen rond om de klanken over iedereen te verspreiden. Aan jou te ontdekken wat deze intuïtieve reis bij jou teweeg brengt.

Dit concert is gratis. Aanmelden is noodzakelijk want vol is vol. Voor aanmelden en meer informatie, neem contact met je op via hier

Zaterdag 23 juni van 9.00 tot 11.00 uur : Workshop Yoga en Pranayama door Marcel Kooij

Marcel over de yoga die hij geeft: ‘poweryoga, bikram yoga, nidra yoga, ashtanga yoga, kundalini yoga… zo maar een greep uit de diverse soorten yoga die er bestaan. Ik geef yogales in dynamische hatha yoga. Deze onderscheidt zich van de andere yogastijlen doordat er op een actieve manier wordt omgegaan met de yogahoudingen. Het is een pittige manier van yoga waarbij we afwisselend kort en lang in de yogahoudingen staan, waardoor er meer hitte gecreëerd wordt in het lichaam en we soepeler er krachtiger worden.’

Ook zal Marcel uitleg geven over pranayama en dan met jullie daarmee aan de slag gaan.

Een uitdagende en interessante workshop!

Kosten workshop € 20,00

Meer info over Marcel kun je vinden op www.dynamischeyoga.nl

Donderdag 21 juni Internationale Yoga Dag : XL yogales van 20.00 tot 21.30 uur

Vrijwillige bijdrage voor Shahdol, voor meer info shahdol

Donderdag 7 juni van 19.30 tot 21.00 uur : Workshop Soul Voice® door Leonieke Niessen

Onze menselijke stem is een uniek en krachtig instrument die je kan helpen om in je lijf te komen en uit je hoofd
Hierdoor kun je op effectieve wijze meer rust ervaren, ‘ontstressen’, beter naar je lichaam luisteren en daardoor meer van het leven genieten.

In deze workshop ga je laagdrempelig je eigen stem ontdekken, je hoeft niet te kunnen zingen! Nieuwsgierig geworden? Kom meedoen!

Kosten workshop € 15,00

Meer info over Leonieke kun je vinden op www.soulvoice.net

Woensdag 30 mei van 10.00 tot 11.30 uur : Workshop baby massage & na-gym.

Tijdens deze workshop krijg je een introductie in de baby massage. Ook zullen er oefeningen gedaan worden gericht op het herstel na je zwangerschap en je bevalling. Moeders met baby’s tussen 6 weken en ongeveer 9 maanden zijn van harte welkom. Er zijn maximaal 10 deelnemers, een kleine groep dus met individuele aandacht. Leuk, gezellig, leerzaam en effectief!

Kosten workshop € 12,50

De massage wordt verzorgt door Désirée Bodewes, voor meer info www.dbodewes.nl

Vrijdag 25 mei van 9.00 tot 11.00 uur : Workshop Achtergronden asana’s door Ron van der Post

Leuk dat mijn eigen yoga docent de achtergronden van de asana’s komt vertellen. Zoals ik Ron ken, wordt het een interactieve lezing waarin hij na zijn eigen toelichting graag in gaat op vragen. De lezing zal met name gaan over de vraag wat de meerwaarde is van het doen van asana’s. Het is niet voor niets dat je steeds meer yoga houdingen terug ziet komen bij andere disciplines.

Ben je nieuwgierig naar het waarom of heb je ander prangende vragen over de yoga filosofie? Meld je dan aan.

Kosten workshop € 15,00

Meer info over Ron kun je vinden op www.yogastudie.nl

Zondag 8 april van 14.00 tot 16.00 uur : Workshop YinYoga door Mieke Vollenbroek

YinYoga richt zich op het openen, verlengen en versterken en mobieler maken van de gewrichten en het bindweefsel. Deze yoga doe je zoveel mogelijk met ontspannen spieren, de houdingen worden soms lang aangehouden.

Door het lichaam werkelijk los te laten en de zwaartekracht zijn werk te laten doen, kun je meer gevoel ontwikkelen voor je energetische lichaam. Een diepe ontspanning is het gevolg.

Kosten workshop € 15,00

Meer info over Mieke kun je vinden op www.zeyna.nl

Heb je nog vragen? Stel deze dan via het contactformulier. Wil je je aanmelden? Bel 06-30185766 of klik hier