We mogen weer!! Lessen gestart op maandag ochtend en middag!

De yoga lessen zijn weer gestart. We proberen zo vaak mogelijk naar buiten te gaan, lukt dat niet dan vinden de lessen binnen in de studio plaats. De zwangerschapsyoga is altijd binnen in de studio.

Misschien merk je dat je veel achter de computer gezeten hebt: je nek, de schouders en armen die een groot deel van de dag in één positie aan het werk zijn, maar ook de benen en het bekken zijn weinig in beweging geweest. Tijdens de yoga maken we deze door het doen van asana’s weer soepel en sterk. Door deze focus op het lichaam, door het lichaam weer te gaan voelen, kom je, zoals dat zo mooi heet, ‘uit het hoofd’. Je laat de zorgen, stress en de steeds maar doorgaande gedachten even los. Je voelt weer dat je ademt, je ervaart de bewegingen en sensaties van je lichaam, met andere woorden: je voelt weer dat je leeft! Hoe fijn is dat!

Heb je interesse voor de yogalessen en wil je er kennis mee maken? Dat kan! Vul hier je gegevens is en je krijgt z.s.m. bericht van mij. Voor meer informatie kun je me natuurlijk ook even bellen op 06-30185766.