Bb&b staat voor bekkenbodem en buik. Deze yoga cursus is bedoeld voor vrouwen die een kind gekregen hebben of voor mensen die (nog geen) last hebben van bekkenbodemproblemen.

Tijdens deze cursus werken we door het doen van diverse houdingen en oefeningen aan het versterken van de spieren van de bekkenbodem en de buik. Deze spieren kunnen na het krijgen van een kind door de bevalling en de hormonen sterk verslapt zijn. Dit kan op latere leeftijd tot veel problemen leiden zoals incontinentie, verzakkingen maar ook onverklaarbare vermoeidheid.

Door deze introductie cursus wordt je je bewust van deze spieren en leer je hoe je daar tijdens je dagelijkse bezigheden aandacht aan kunt besteden.

Er wordt gewerkt in een kleine groep waarbij individuele aandacht mogelijk is.

Wil je weten of deze cursus iets voor je is, neem dan contact met me op.

Data: woensdag 12, 19 en 26 juni en 2 juli 2019 van 19.00 – 20.00 uur

Kosten:  € 44 (bij aanmelding én betaling vóór 1 juni € 40)

Wil je meer informatie of je aanmelden, klik dan hier .

Vervolg cursus bb

Voor degenen die de cursus gedaan hebben en in groepsverband willen blijven oefenen, bied ik de cursus Vervolg bb aan. Heb je zelf al ervaring met het trainen van je bekken bodem spieren en wil je in groepsverband herhaling en ondersteuning, dan kan de cursus voor jou ook interessant zijn. We komen 1x per maand bij elkaar.

Er wordt gewerkt in een kleine groep waarbij individuele aandacht mogelijk is.

Wil je weten of deze cursus iets voor je is of je aanmelden, neem dan contact met me op, klik hier.

Data: worden nog bekend gemaakt

Kosten :