Tijdens de yogalessen bereid je je samen met andere zwangere vrouwen voor op de bevalling. Je neemt elke week bewust de tijd voor jezelf en voor je kindje.

We werken aan het verbeteren van je spierkracht, conditie, stabiliteit en coördinatie. En met de ademhalingsoefeningen bereiden we je voor op de bevalling. De lessen zijn een mix van inspanning en ontspanning. Daardoor kun je bewuster met dingen omgaan zodat je eventuele klachten kunt voorkomen of verminderen.

Hoe de bevalling zal verlopen weet je niet, niemand kan je vertellen wanneer het begint, hoe lang het duurt en hoe je je voelt. Belangrijk is het dus om vertrouwen in je oerkracht te krijgen zodat je zo ontspannen mogelijk deze bijzondere gebeurtenis in kan gaan.

Ik geef les in een doorlopende groep waarbij iedere vrouw in een andere fase van haar zwangerschap is. Dit geeft een boeiende mix van verhalen van verwachtingen, onzekerheden en vragen. Daarnaast zijn er ook partnerlessen waarbij jullie oefeningen en informatie krijgen. Hierdoor kunnen de partners zich meer betrokken voelen bij jullie kindje tijdens de zwangerschap en meer ondersteuning geven bij de bevalling.

Je kunt instromen op elk moment vanaf je 12e week van je zwangerschap. Je schrijft je dan in t/m week 37 van je zwangerschap of einde seizoen. De kosten voor de yogalessen van een uur zijn  € 11,30 per les, dit is inclusief de partnerlessen, deze worden aan het begin van het seizoen ingepland.

De lessen zijn elke dinsdag avond van 19.00 tot 20.00 uur en vrijdag avond van 19.30 tot 20.30 uur.

Heb je interesse of nog vragen, neem dan gerust contact met me op.